Comfortabel wonen in De Meerhoek in Emmen

Aangeboden door: Woonzorg Meerhoek Emmen

Zelf de regie houden over uw eigen leven is belangrijk. Woonzorg Nederland biedt senioren een woning en woonomgeving die hen daarbij helpt. Zo is in al onze wooncomplexen een bewonersconsulent te vinden. Daar kunt u terecht met vragen over wonen, zorg en activiteiten.

De Meerhoek - Nijkampenweg 207 -  Emmen

Het wooncomplex De Meerhoek ligt in een groene bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer met op 50 meter afstand een winkelcentrum. Hier vindt u onder andere een warme bakker, een drogisterij en diverse supermarkten. De bushalte bevindt zich voor de deur en het centrum van Emmen ligt binnen 1,5 kilometer, waar het Dierenpark Emmen ook gevestigd is.

Omdat u zelfstandig wilt wonen

De Meerhoek is een net complex dat bestaat uit 80 tweekamerwoningen verdeeld over 10 verdiepingen. In 2018 is er een nieuwe recreatiezaal gebouwd op de begane grond evenals een afsluitbare scootmobielruimte en een elektrische fietsenstalling. In het rolstoelvriendelijke gebouw zijn twee liften aanwezig. 

Als huurder van Woonzorg Nederland kunt u rekenen op een bewonersconsulent die regelmatig op het complex aanwezig is. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en helpt u bij allerlei zaken die uw woning en het wonen in De Meerhoek betreffen. De bewonersconsulent heeft tweewekelijks spreekuur in het complex, namelijk aan de Nijkampenweg 215. 

Icare in De Meerhoek 

Icare heeft een Steunpunt in het complex de Meerhoek. Vanuit dit kantoor, gelegen aan de Nijkampenweg 217 bedienen zij de wijk Emmermeer en is er wekelijks spreekuur voor de bewoners van de Meerhoek.

Feiten op een rij

• In De Meerhoek  zijn voor 55-plussers 80 zelfstandige tweekamerwoningen van circa 47 m² te huur
• De huurprijs is vanaf € 425,- per maand. Prijspeil augustus 2020. Huurtoeslag is afhankelijk van leeftijd en inkomen. Informeer hiernaar bij de belastingdienst
• De servicekosten bedragen gemiddeld € 134,09 per maand
• Recreatiezaal aangebouwd in januari 2018
• Grote interne scootmobiel stalling en fietsenberging voor elektrische fietsen
• De servicekosten zijn inclusief stookkosten en water individueel
• Op de begane grond heeft elke woning een privé berging van circa 3,5 m²
• De woningen zijn met een centrale lift toegankelijk via een beveiligde entree
• Een intercom in de woningen zorgt ervoor dat u contact kunt hebben met degene die voor de deur staat
• De maat van de inpandig balkons is circa 4 m²

Interesse?

De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Voor informatie kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 57 of stuur een meerhoek@woonzorg.nl
De bewonersconsulent is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 13.00 uur.

Inschrijven

De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Belangstellenden kunnen zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent.