Jasper Wever kijkt terug naar zijn bijzondere optreden bij The Voice of Holland: 'Je ziet de paniek in mijn ogen' (maar hij krijgt een tweede kans en pakt zijn plek in de liveshows)

De zenuwen hadden hem te pakken, vorige week vrijdag in de 'knockouts' van The Voice of Holland. Jasper Wever uit Nieuw-Buinen, de onervaren zanger die het al zó ver haalde in de grootste talentenshow van het land, zette het nummer Have you ever really loved a woman van Bryan Adams volkomen vals in. Jurylid Anouk greep in en stopte zijn optreden.

Samen met DVHN kijkt Wever de show terug: ,,Je ziet de paniek in mijn ogen. Verpruts je het zo, op zo'n belangrijk moment." Maar het kwam goed. Hij krijgt een tweede kans, zingt de sterren van de hemel en zijn coach Jan Smit neemt hem mee naar de volgende ronde, de liveshows.

Superblij als opticien

Of hij een carriere in de muziek voor hem weggelegd ziet? ,,Jeetje, dat vind ik heel lastig om te zeggen. Het zou natuurlijk supertof zijn. Ik ben ook superblij met mijn werk als opticien'', klinkt het nuchter.