Cosse Camper Adventure start ludieke doneeractie

Christiaan Cosse en Maletha Cosse-Ophof zijn een ludieke doneeractie gestart om hun bedrijf Cosse Camper Adventure in Nieuw-Weerdinge te redden. Het stel is in 2012 gestart met hun reisorganisatie, die is gespecialiseerd in het organiseren van kleinschalige camper groepsreizen in Nederland, Europa, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland en Cuba.

Sinds de uitbraak van de coronapandemie, bijna een jaar geleden, moesten beide ondernemers noodgedwongen hun bedrijfsactiviteiten stilleggen. De omzet in 2020 kelderde met 95 procent.

Op steun van de overheid kan het stel naar eigen zeggen nauwelijks rekenen. Doordat ze hun reisorganisatie vanuit huis runnen, vallen ze buiten de boot en kunnen ze geen enkel beroep doen op de steunpakketten. Het stel probeert nu rond te komen van een TOZO-uitkering, een tijdelijke bijstandsuitkering voor getroffen ondernemers.

De Cosse’s vragen niet alleen om een bijdrage, ze willen er ook iets voor terugdoen. Bij een donatie kan worden gekozen voor deelname aan een leuk evenement, dat door de Cosse’s georganiseerd wordt op een later moment. De donateur heeft de keuze om hier al dan niet gebruik van te maken.

Kier hier voor meer informatie over de actie te vinden.