Jumbo aan de Weerdingerstraat wordt in compleet nieuw jasje gestoken

De Jumbo supermarkt aan de Weerdingerstraat in Emmen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker opgezet, waardoor klanten nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Ook heeft de winkel een pick up point, waar klanten hun bestelling ophalen, en kunnen boodschappen thuisbezorgd worden. De winkel sloot half januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 17 februari kan iedereen weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart. Deze actie is geldig tot en met zondag 21 februari. Filiaalmanager Ivo Overbeeke vertelt: ,,We zijn er erg trots op dat we onze klanten na de verbouwing opnieuw kunnen verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De nieuwe winkel wordt prachtig en telt ruim 1.900 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe supermarkt is nog meer aandacht voor verse producten die ter plaatse worden bereid. Zo is er verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke verse pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Er is extra aandacht in de winkel voor vegetarische producten en klanten kunnen op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook kunnen zij op de grill-afdeling terecht voor gegrild vlees als spareribs en kip. De winkel zal over een zelfscanplein beschikken waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en binnen een handomdraai kunnen afrekenen. Ook is de parkeergelegenheid bijna verdubbeld in capaciteit. Klanten parkeren hier gedurende 1,5 uur gratis.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMA-assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA-producten zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: ,,We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.” Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de andere Jumbo winkels in Emmen.