Emmen Vlinderstad lanceert eigen bezorgservice

Ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad heeft haar eigen bezorgservice gelanceerd. Centrummanager Laurens Meijer levert sinds gisteren bestellingen huis aan huis in de gehele gemeente Emmen. Hierbij is het motto 'Koop lokaal, ook online'.

Consumenten weten steeds beter de lokale winkelier te vinden als het gaat om online bestellingen. Om voor de winkelier kosten te besparen en voor de consument sneller te zijn dan de grote platforms heeft Emmen Vlinderstad de bezorgservice in het leven geroepen! Producten, die lokaal voor 12.00 uur zijn besteld, kunnen op werkdagen vaak al dezelfde dag bezorgd worden.

Wethouder Guido Rink: ,,Koop lokaal is een oproep die we regelmatig doen vanuit de gemeente. Een initiatief om het lokaal kopen nog gemakkelijker te maken, ondersteunen we dan ook van harte!” Het initiatief is met veel enthousiasme ontvangen door de winkeliers in het centrum. Steeds meer ondernemers sluiten zich bij het initiatief aan. De winkels zijn te vinden op de website emmencentrum.nl/kooplokaal .

Laurens Meijer: ,,Het is natuurlijk fantastisch dat de winkeliers zo enthousiast zijn. Nu is het aan de consument in de gemeente Emmen om ons zoveel mogelijk kilometers te laten maken!” Bijna alles kan bezorgd worden, behalve maaltijden en bloemen.