FC Klazienaveen steunt met kerstactie de voedselbank

De opbrengst van de Heerlijke Kerstactie van voetbalvereniging FC Klazienaveen is bestemd voor de voedselbank in het dorp. Gezinnen, die gebruik maken van deze voorziening, kunnen waardebonnen tegemoet zien.

,,Hartverwarmend hoeveel mensen een rollade, bonbons of beide hebben gekocht tijdens onze kerstactie”, aldus hoofdtrainer Patrick Beek. Assistent-trainer Rob Brookman vult hem aan: ,,De mannen van de selectie missen, net als wij allemaal, de actie op het veld en de gezelligheid op het sportpark en de kantine. Kortom, ze missen een stukje reuring binnen de club. Zo is het idee ontstaan voor deze actie: aandacht voor sponsoren, aandacht voor de club en iets lekkers voor een aangename prijs voor iedereen die ons een warm hart toedraagt.”

Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen heeft de opbrengst van de kerstactie verdubbeld. Op deze manier ontvangen de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank Klazienaveen niet alleen een tegoedbon van slagerij Klaas Kuipers, maar ook een waardebon van chocolatier Toscana/Chocolaterie Klazienaveen in hun pakket.