Evenement Kerst in Emmen is online te volgen

Kerst in Emmen is de afgelopen jaren een begrip geworden. Veel mensen uit Emmen en omgeving kijken uit naar het evenement dat wordt georganiseerd door de de Vrije Baptisten gemeente. In verband met de coronamaatregelen is de dienst deze keer online te volgen op donderdag 24 december.

De dienst vindt plaats in de Stadskerk Emmen, de vaste standplaats van de Vrije Baptisten. Trudy Raukema en Ann- Jeannette Hobers zijn verantwoordelijk voor de organisatie van Kerst in Emmen. ,,We passen de grote zaal helemaal aan om een mooie kerstopname te maken binnen de regels die gelden rondom corona. De opnames vinden tevens plaats op een locatie rondom Emmen, natuurlijk geheel in kerstsfeer. Het wordt een sing-in met bekende kerstliederen die thuis meegezongen kunnen worden. De kerstliederen worden gezongen door mensen van verschillende leeftijden, zelfs de allerkleinsten komen aan bod. Naast het zingen wordt het kerstverhaal beeldend de huiskamers in gebracht."

Ze vervolgen: ,,Het is voor veel mensen een moeilijke, verdrietige en eenzame periode. We hopen daarom dat door het kerstprogramma heen, de mensen toch een warm kerstgevoel zullen ervaren”.

Kerst in Emmen is van 20.30 tot 21.30 uur te volgen via www.stadskerkemmen.nl of het YouTube-kanaal van Stadskerk Emmen.