Bosma Bedden in Emmen blijft bereikbaar voor klanten

Van de een op de andere dag moesten dinsdag de niet-essentiële winkels vanwege de toegenomen dreiging van het coronavirus de deuren sluiten. Desondanks blijft Bosma Bedden in Emmen in deze moeilijke tijd klaar staan voor zijn klanten.

,,Onze winkel moet begrijpelijkerwijs dicht tot 19 januari, maar dat betekent niet wij onze klanten in de steek laten”, zegt Gerrie Bosma. ,,Iedereen die iets bij ons heeft besteld krijgt het sowieso thuis geleverd. Onze bezorging gaat dus gewoon door.” Bosma geeft aan dat de veiligheid en gezondheid van de klanten en medewerkers daarbij leidend en het allerbelangrijkste is. ,,We volgen daarom de berichtgeving van de overheid op de voet en nemen de daarbij behorende maatregelen.”

,,Maar juist nu is goed slapen ontzettend belangrijk om fit en sterk te blijven", adviseert Bosma. ,,Of om uit te rusten en bij te komen als je door ziekte geveld bent. Corona vergt zowel fysiek als psychisch veel van ons. Ga daarom op tijd naar bed, probeer een vast ritme aan te houden en beweeg overdag voldoende. We vertrouwen erop dat we met alle voorzorgsmaatregelen, zorgvuldigheid en klaar staan voor elkaar, deze uitbraak doorstaan. Wij bewaren ondertussen de rust, want dat is wat we al ruim zestig jaar doen.”

Medewerkers komen bij de klanten thuis

Omdat een gang naar de winkel momenteel niet mogelijk is, komen de medewerkers van Bosma Bedden bij de klanten thuis om onder meer persoonlijk advies te geven over onder andere matrassen, boxsprings en dekbedden. Is dat een probleem, dan is het nu al mogelijk om een winkelafspraak in te plannen voor na de huidige lockdown. ,,We helpen onze klanten nu en ook in het nieuwe jaar graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat het hen goed uitkomt. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.”

Een afspraak kan worden gemaakt via de website www.bosmabedden.nl of telefonisch: 0591-648328.