Kalender Valentino Rossi voor het goede doel

MUSSELKANAAL Henk Fischer is sinds jaar en dag een groot fan van de Italiaanse motorcoureur Valentino Rossi.

Als voormalig sportfotograaf - hij heeft gewerkt voor verschillende bekende (landelijke) dagbladen en sporttijdschriften - heeft hij één van de meest succesvolle coureurs ooit veelvuldig gefotografeerd. In Assen, in Barcelona en in nog veel meer plaatsen. Tijdens de wedstrijden op de baan, maar ook in de pit box waar bijvoorbeeld aan de motor wordt gesleuteld.

Vorig jaar heeft de inwoner van Musselkanaal twaalf prachtige archieffoto's geselecteerd voor de kalender 2020, die in eigen beheer is uitgegeven.

De kalender met een oplage van 100 stuks was in no-time uitverkocht. Met veel pijn en moeite lukte het Henk om nog 150 exemplaren bij te bestellen. Ook die zijn inmiddels aan de man gebracht.

Allerbeste kwaliteit

"We hebben met de familie heel wat uren aan de keukentafel gezeten om de kalenders in te pakken", verklapt Henk. "Vanwege de positieve reacties heb ik besloten om een kalender 2021 uit te geven. Met twaalf nieuwe foto's van Valentino Rossi en de eerste oplage is 500 stuks. Vorig jaar hebben we veel mensen - ook uit het buitenland - moeten teleurstellen.

De prijs is net als vorig jaar 34,95 euro, exclusief verzendkosten. Ik heb bewust gekozen voor de allerbeste kwaliteit, want het is een collectors item. De kalender is bovendien voorzien van een certificaat en wordt verstuurd in een stevige doos zodat ie niet wordt beschadigd."

Stichting Happy Smile

De netto-opbrengst van de verkoop van de kalenders wordt wederom geschonken aan Stichting Happy Smile. De stichting laat gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten.

De bijzondere kalender van Henk Fischer is vanaf vrijdag 4 december te bestellen via de website www.kiesjekalender.nl

Meer informatie

U wilt meer informatie over de kalender? Neem dan even contact op Henk Fischer, 06-48602328.

Paul Abrahams