De Hypotheker in Zuidoost-Drenthe viert mijlpaal met acties

Klanten kunnen al 35 jaar terecht bij De Hypotheker. In Zuidoost-Drenthe begon het bedrijf in Emmen en al vrij vlot volgde een vestiging in Coevorden. Sinds drie jaar is De Hypotheker ook actief in Klazienaveen voor deskundig (hypotheek)advies. In alle drie vestigingen kunnen klanten met alle en dus dezelfde vragen terecht.

Directeur Henk de Boer werkt al dertig jaar bij De Hypotheker, dat het jubileumjaar niet zomaar voorbij laat gaan. ,,Elke klant die tot en met eind dit jaar een hypotheek afsluit in één van de vestigingen in Zuidoost-Drenthe, wordt verblijd met een dinercheque ter waarde van 100 euro”, vertelt De Boer. Tijdens deze actie werkt De Hypotheker samen met Bistro 2.53 in Emmen.

Maar dit is niet alles, want er ligt ook een lucratieve loting in het verschiet. ,,Iedereen die deze maand of in december een hypotheek afsluit, maakt kans op een nieuwe keuken. Deze keuken heeft een waarde van 10.000 euro en wordt verloot in samenwerking met Borghuis Keukens.” De Boer weet te vertellen dat de keuken die op het spel staat met zorg is samengesteld. ,,Aanpassingen zijn - onder voorwaarden - mogelijk”, voegt de Emmenaar toe. De keuken wordt zoals het nu lijkt in januari verloot.

Belangstellenden die de dinercheque zien zitten of zij die kans willen maken op een gloednieuwe keuken, kunnen langskomen bij De Hypotheker in Emmen, Coevorden of Klazienaveen. ,,Afspreken via de website www.hypotheker.nl kan ook. We zijn blij dat we een kantoor hebben in de drie grootste plaatsen in Zuidoost-Drenthe. We zijn hierdoor goed zichtbaar en de klanten weten ons dus goed te vinden. Ook in deze coronatijd ontvangen we klanten bij ons op kantoor, uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen.”

Adres

De Hypotheker in Emmen is te vinden op het adres Marktplein 152. De vestiging in Coevorden is aan de Sallandsestraat 108 en in Klazienaveen heeft De Hypotheker onderdak aan de Langestraat 504. De Boer: ,,In Klazienaveen zitten we onder één dak met Startbox Makelaars en dat versterkt elkaar zeker. We zijn blij dat we nu ook een kantoor hebben in het grootste buitendorp van de gemeente Emmen.”

Meer informatie over de vestigingen in Drenthe staat op: www.hypotheker.nl/vestigingen/drenthe.