Computerspecialist Forcys maakt contact mogelijk in coronatijd

Forcys computer en IT-specialist - met vestigingen in Coevorden, Sneek en Parrega - biedt een thuisservice aan voor het verhelpen van problemen met een computer, laptop of tablet. Met de thuisservice draagt Forcys bij aan het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven, maar ook aan het behoud van contact met familie en vrienden.

„Juist in deze tijd is een computer, laptop of tablet een belangrijk hulpmiddel om in contact te blijven met de omgeving. Met de thuisservice willen we problemen met de computer, laptop of tablet oplossen en vragen beantwoorden”, zegt Tom Dekker, directeur van Forcys.

Veilig bezoek aan huis

De computerhulpen van Forcys nemen alle voorzorgsmaatregelen in acht voor een veilig bezoek aan huis. Toch zullen er ook mensen zijn die liever niet iemand thuis ontvangen. „Ook in dat geval is er vaak wel een oplossing, want een computer of laptop kunnen we op afstand overnemen. Hierbij geeft de klant ons toegang gedurende een sessie. Zodra het probleem is opgelost, beëindigen we de sessie en hebben wij geen toegang meer tot de computer.”

Bekijk ook www.forcys.nl.