Drogisterij Maat viert jubileum met leuke acties

Drogisterij Maat is 12½ jaar gevestigd in winkelcentrum De Rietlanden in Emmen. Dit jubileum wordt gevierd met diverse acties. Het programma start op maandag 26 oktober met een kortingsweek. Daarnaast start de knuffelspaaractie.

Tijdens de kortingsweek, die tot en met zaterdag 31 oktober duurt, ontvangt de klant korting op bijna het gehele assortiment bij besteding vanaf 15 euro. De korting geldt niet voor de volgende producten: geneesmiddelen, actieverpakkingen, bestaande aanbiedingen, cadeaubonnen en postzegels.

Sparen voor knuffels

Tijdens de knuffelspaaractie, die tot en met 5 december loopt, kan er worden gespaard voor acht verschillende knuffels. Bij elke 12,50 euro ontvangt de klant een stempel. Bij vier stempels is de kaart vol en geeft recht op een gratis knuffel. Daarnaast worden er knuffels gedoneerd aan de kinderafdeling van het Scheper Ziekenhuis. Voor elke tien ingeleverde spaarkaarten gaat er één knuffel naar deze afdeling.

Zes leveranciers zijn zo enthousiast over de actie dat ze ook zoveel mogelijk knuffels aan het ziekenhuis willen schenken. Deze bedrijven doneren per tien verkochte producten van hun merk een knuffel aan het hospitaal. Klanten kunnen snel sparen omdat extra stempels op deze merken - Herome, Janzen, New Care, Perskindol, Pharma Nord en Vitalize - worden gegeven.

Winkel is coronaproof

In verband met de coronapandemie twijfelde eigenaresse Saskia Maat of de jubileumacties door moesten gaan. De onderneemster heeft besloten om de acties niet af te blazen, omdat ze vindt dat iedereen in deze tijd wel een extra knuffel kan gebruiken. ,,De winkel is helemaal coronaproof. Er is een deurbeleid, waarbij maximaal acht klanten binnen mogen zijn. Er is een looproute in de winkel en de medewerkers doen hun uiterste best om erop toe te zien dat iedereen de maatregelen respecteert. Ons team staat, met een mondkapje op, voor u klaar”, besluit Maat.