Oogst Woonmanifestatie bij Haverkort Interieurs

Normaliter is de Oogst Woonmanifestatie een groot feest. Deze 38e editie van de jaarlijkse woonmanifestatie van Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer, die van donderdag 8 tot en met zondag 18 oktober op de agenda staat, zal een meer ingetogen karakter hebben.

Haverkort creëert dit jaar een veilige ontmoetingsplek voor liefhebbers en makers van design en lifestyle. Bewonder oogstrelende ontwerpen en proef verschillende stijlen en sferen in interieur en lifestyle. Bekijk primeurs en snuffel nieuwsgierig aan de laatste trends en bijzondere noviteiten. Directeur Herman Haverkort: ,,Onze gasten worden verleid door wel héél aantrekkelijke aanbiedingen, die het gemakkelijker maken het interieur naar een hoger niveau te tillen. Maar veiligheid staat voorop. We reguleren ons bezoek en 1,5 meter afstand is de norm.”

Hij vervolgt: ,,Dit jaar zal Oogst er niet anders uitzien, maar is het natuurlijk de uitdaging om onze bezoekers, ondanks alle maatregelen, net zo’n fijne dag te bieden. Daar hebben we in elk geval alles aan gedaan. We presenteren 10.000 vierkante meter aan woonbeleving, innovaties en aanbiedingen. Onze showroom is speciaal ingericht en versierd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te verwelkomen. Het Advieshuis is het middelpunt van Oogst, omdat dit de kern is van wat wij de klant bieden. Hier is volop aandacht voor alle mogelijke wensen op het gebied van wonen en lifestyle.”

Voor elk budget

Tijdens Oogst neemt Haverkort Interieurs haar bezoekers mee naar een wereld van schoonheid, comfort en functionaliteit. Speciaal hiervoor heeft men fraaie en ook spiksplinternieuwe studio’s ingericht, met daarin de nieuwste collecties van alle grote meubelmerken, geflankeerd door interessante stands en enthousiaste presentaties van toonaangevende fabrikanten en meubelmakers.

Om het bezoek te spreiden, hanteert Haverkort maximale openingstijden en biedt het klanten de gelegenheid om in alle rust te winkelen door zich via de website aan te melden als VIP. ,,VIP’s kunnen vooraf aangeven of ze in gesprek willen met een adviseur of dat ze in alle rust vrijblijvend willen winkelen. VIP’s worden extra in de watten gelegd. Daarnaast kunnen mensen ook een afspraak maken voor een interieuradvies op maat”, besluit Haverkort.

Haverkort Interieurs, telefoon: 0524 512603, website: www.haverkort-interieurs.nl.