Schoemaker, De Echte Bakker in Emmen viert twee jubilea

Bert en Annelies Muller staan op donderdag 1 oktober 25 jaar aan het roer van Schoemaker, De Echte Bakker aan de Statenweg in Emmen. De bakkerij zelf bestaat al 55 jaar. Een dubbel jubileum dus, dat het bakkersechtpaar niet zomaar voorbij wil laten gaan. Er staat een leuke actie voor alle klanten op stapel.

In 1995 namen Bert en Annelies Muller het stokje over van Ids Schoemaker. Onder hun leiding groeide het bakkersbedrijf gestaag en in 2006 verhuisden de bakkerij en winkel naar de huidige plek in winkelcentrum Angelslo. Deze mooie, ambachtelijke bakkerswinkel is al vele jaren een begrip in de omgeving en er wordt iedere dag met hart voor het vak gewerkt aan de lekkerste producten. Bert Muller: ,,Het bakkersvak is onze passie maar hier wil ik ook al onze medewerkers bedanken die dit samen met ons iedere dag weer realiseren.”

Het echtpaar kijkt heel positief terug op de afgelopen 25 jaar en wil de gelegenheid ook gebruiken om alle klanten te bedanken voor het vertrouwen. ,,We realiseren ons heel goed dat we dit zonder onze klanten niet kunnen doen. Daarom hebben we een leuke actie met een mooie tas cadeau om iedereen te bedanken.”