Verduurzaam je huis met maximale subsidie

Een huis energiezuinig maken zonder investering of administratieve rompslomp? Het kan via duurzaam-drenthe.nl . Het bedrijf Duurzaam-Drenthe in Emmen ontzorgt je compleet. Denk daarbij aan het aanvragen van subsidies, het terugvragen van BTW en het uit handen nemen van het volledige administratieve proces.

Er wordt uitsluitend gewerkt met gecertificeerde installatiebedrijven voor zonnepanelen, diverse vormen van isolatie en HR++ glas. Verduurzaming van de woning is momenteel extra voordelig. De subsidies op isolatie en HR++ glas zijn onlangs namelijk met 30% verhoogd.

Hoe werkt het?

Maak op www.duurzaam-drenthe.nl een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een deskundige adviseur. Deze bekijkt wat voor besparingsmaatregelen er al genomen zijn en hoeveel energie er jaarlijks verbruikt wordt. Ook zet hij op een rijtje hoeveel energie er bespaard kan worden door het verder verduurzamen van de woning. Dit alles wordt op een begrijpelijke manier inzichtelijk gemaakt in een rapport. Duurzaam-Drenthe werkt onder andere met het Nationaal Warmtefonds. Dat is een gesubsidieerd overheidsfonds waarbij de maandelijkse besparing gebruikt wordt om de verduurzamingsmaatregelen terug te betalen. Zo merk je in de meeste gevallen helemaal niets in je portemonnee. Dankzij deze maatregelen krijgt de woning een hoger energielabel en is het dus meer waard en gemakkelijker te verkopen in de toekomst.

Duurzaam-Drenthe is gevestigd aan de Nautilusstraat 3. Telefoon: 06-41832085.