Verdubbelde Ekoplaza wordt feestelijk geopend

Biologische supermarkt Ekoplaza in Emmen is fors uitgebreid. De vernieuwde winkel aan de Wilhelminastraat wordt op donderdag 17 september feestelijk geopend door eigenaresse Lieslot Adams en gezondheidscoach Jesse van der Velde.

De ouders van Lieslot Adams startten ruim veertig jaar geleden met natuurvoedingswinkel. Destijds was het de eerste biologische winkel van Emmen. Later werd dat Ekoplaza. Het pand ernaast, waarin schoenenzaak Ballij was gevestigd en tot voor kort een scooterzaak zat, is bij de winkel aangetrokken. ,,De winkelvloer wordt meer dan verdubbeld. Bij de huidige 180 vierkante meter is nog eens 240 vierkante meter gekomen”, aldus Adams, die anderhalf jaar geleden de winkel van haar ouders heeft overgenomen.

,,De uitbreiding is een belangrijke stap, want het biologisch assortiment groeit steeds verder door. De versafdeling wordt een stuk groter. Meer zuivel, meer groente, meer fruit. We kunnen onze producten straks ook beter presenteren. Ook krijgen we veel meer keuze in kant-en-klaarmaaltijden.”