Kinderen vloggen over 'hun' Angelslo

Kinderen uit Angelslo vloggen sinds kort fanatiek. In het project 'Mijn Angelslo' maken ze filmportretten van elkaar en van mensen in de Emmer wijk.

Bij het project zijn onder andere de gemeente en welzijninstelling Sedna betrokken. De Kunstbeweging zorgt voor het inhoudelijke programma. Projectleider Berenice van Woerden vertelt: ,,Onder leiding van een professionele filmmaker leren ze filmen, vloggen en interviewen. De komende weken ondervragen de kinderen elkaar en andere inwoners. Daarbij gaat het over persoonlijke ervaringen en wensen of ideeën over de toekomst van de wijk. De verhalen kunnen gaan over bijvoorbeeld een bruiloft die in de wijk gevierd is of een feest in de straat. Ons doel is om tien korte filmpjes te maken die tijdens een wijkfeest aan de wijkbewoners worden gepresenteerd.”

De organisatie zoekt inwoners van Angelslo die zich willen laten interviewen over ‘hun Angelslo’ op woensdag 16 september of donderdag 17 en 24 september. Meer informatie en aanmelding via e-mail: info@dekunstbeweging.nl , onder vermelding van ‘Mijn Angelslo’.