Cosmetique Totale neemt ISIS Huidverzorging in Emmen over

Aangeboden door: Cosmetique Totale

ISIS instituut voor Huidverbetering staat al meer dan 40 jaar garant voor passie en betrokkenheid bij haar klanten. Waarden die perfect aansluiten bij de ambitie van Cosmetique Totale om klanten met persoonlijke aandacht te helpen met het verbeteren van hun huidprobleem.

De grootste praktijk voor huid- en lasertherapie is dan ook blij dat zij de klanten en behandelingen van ISIS over kan nemen en met de praktijk in Emmen nu nog beter vertegenwoordigd is in Noord-Nederland.

ISIS Instituut voor Huidverbetering is gevestigd net buiten het centrum van Emmen. In meer dan 40 jaar heeft de kliniek een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd, waardoor klanten altijd konden rekenen op de beste behandeling op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. “Iedere klant is uniek” was daarbij het uitgangspunt.

Vertrouwde gezichten én de beste behandelingen

Na zoveel mooie jaren vond eigenaresse Rita Borghmans het tijd om het stokje door te geven. Belangrijk was wel om een partij te vinden bij wie ze haar klanten met een gerust hart achter kon laten. Cosmetique Totale bleek de meest logische keuze, omdat de huidtherapeut van Cosmetique Totale al jaren wekelijks bij ISIS Huidverzorging aanwezig was voor huid- en lasertherapie.
Vertrouwde gezichten dus én meer mogelijkheden voor klanten op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Zo kunt u bij Cosmetique Totale terecht voor een oplossing voor huidproblemen als acne, pigmentvlekken, overbeharing of couperose. Maar ook voor injectables (botox en fillers) en de ZO Health behandelingen en producten waar ISIS Huidverzorging in de regio om bekend stond blijft Cosmetique Totale het vertrouwde adres.

Openingsaanbieding – ontharen oksels voor maar 45 euro!

Om (nieuwe) klanten kennis te laten maken met het team en de behandelingen heeft Cosmetique Totale een aantal spetterende openingsacties. Zo kunt u tijdelijk uw oksels definitief laten ontharen voor maar 45 euro of geniet u van een luxe After Summer Treatment al vanaf 79 euro. Kom dus voor 1 november langs bij Cosmetique Totale, profiteer van dit voordeel en laat u verrassen door het complete aanbod van behandelingen!

Cosmetique Totale
Weerdingerstraat 248 in Emmen
085 – 902 20 80