Voorverkoop Loods13-voorstelling Niet Op Zondag gestart

De voorverkoop voor de voorstelling Niet Op Zondag van Loods13 is gestart. Vanaf 14 oktober staan de toneelmakers op de planken.

En….ze zijn terug! Eerder moesten makers en acteurs van de theater voorstelling Niet op zondag van Loods13 door het coronavirus teleurgesteld de boel stilleggen, maar nu mag het weer. De voorstelling is aangepast, er is iets minder plek voor het publiek maar het gaat gebeuren: vanaf 14 oktober staan de acht jonge vrouwen van Niet op zondag op de planken, of beter: in het zand.

Deze vrouwen onderzoeken in Niet op zondag wat vrijheid voor hen betekent. Zij leven zonder er voor gestreden te hebben in een wereld waarin alles mogelijk is. Ze kunnen alles uit het leven halen, niets staat hen in de weg. De ultieme vrijheid! Maar leven zij hun leven zoals ze dat zelf willen? Want wanneer ben je werkelijk vrij? Bestaat echte vrijheid wel? Of ben je pas echt vrij als je niets meer te verliezen hebt?

Loods13 maakt Niet op zondag speciaal voor 75 jaar vrijheid. Niet op zondag speelt bij en in het pand van Loods13 in het Rensenpark in Emmen. De kaarten voor Niet op zondag zijn te koop via de site van Loods13.nl. Wacht niet te lang, want zoals gezegd: de ruimte is beperkt.

Vrijwilligers gezocht

Loods13 is een actieve theaterschool en productiehuis. Regelmatig zijn er activiteiten, presentaties, bijeenkomsten en voorstellingen in het pand in het Rensenpark. Om dit allemaal goed te laten verlopen zijn er vrijwilligers nodig. Ook voor Niet op zondag is Loods13 op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voornaamste taken: de gasten ontvangen en achter de bar staan. Wie interesse heeft, kan een mail sturen naar info@loods13.nl