Bedrocks zet tweede team Knights opzij

De honkballers van Bedrocks hebben zondagochtend in Leek Knights 2 met ruime cijfers opzij gezet. De Emmenaren wonnen met maar liefst 9-28.

Net als de weken ervoor startte Davey Paulussen op de heuvel, gezien hij de afgelopen weken prima starts heeft laten zien. Knights startte echter met drie honkslagen op rij en zo leek het een stroef begin voor Emmen met drie punten tegen. Gelukkig voor Paulussen stond het veld achter hem en werden door de prima verdediging de volgende drie mannen uitgemaakt. In de 2e inning startte Paulussen goed en was de eerste uit snel gemaakt. Hierna leek de kou helaas toe te slaan en werden er twee geraakt werper op rij genoteerd. Paulussen werd vervangen door Marijn Mast. Ook Mast moest even warm draaien, waardoor er voor Knights, ook een derde geraakt werper genoteerd werd.

Mast was het aan slag overduidelijk meer eens met de slagzone dan tijdens het pitchen en liet dan ook vier honkslagen noteren waaronder twee doubles. Verder aan slag herhaalden de Emmenaren het kunstje van vorige week weer, en lieten in totaal achttien honkslagen noteren. Naast Marijn Mast hadden ook Michel Kraayeveld en Marijn Krol een goede dag met beide vier honkslagen. Ook waren er mooie vangballen door linksvelder Benjamin Houthuyzen en midvelder Julian Zoeteman.

Mast leek moeite te hebben met de variërende slagzone van de umpire en kon er moeilijk in komen, waardoor hij gewisseld werd voor Kevin Vording, die zijn 'fietstochtje' van vorige week rustig voort zette. Drie inningen zonder tegenpunten volgden, met hier en daar goed veldwerk en een viertal strike-outs. Zo eindigde de wedstrijd in 9-28 voor Bedrocks.