Wensink heeft merken Citroën en Mercedes-Benz onder één dak

Wensink Citroën Emmen is enkele maanden geleden verhuisd naar de Albatrosstraat 8. Daar is ook de Mercedes-Benz vestiging te vinden. Daarmee bevinden zich beide merken onder één dak.

Op deze locatie is flink geïnvesteerd, zodat het autobedrijf klanten voortaan nog beter van dienst kan zijn op het gebied van nieuwe en (jong) gebruikte Citroën en Mercedes-Benz modellen, reparatie, onderhoud en vele andere services.

Positieve reacties

Servicemanager Marco Mulder van Wensink Citroën Emmen blikt terug: ,,De verhuizing verliep soepel. Het is ons gelukt om met het team binnen twee weken te verhuizen naar de nieuwe locatie.” Volgens Mulder was het voor zowel de klanten als collega’s even wennen, maar inmiddels is het alsof het nooit anders is geweest. ,,De reacties zijn positief. Al merkten we wel dat de Citroën klanten eerst moeite hadden om de nieuwe locatie te vinden. Hierdoor moesten we snel schakelen door een verbeterde bewegwijzering.”

Moderne voorzieningen

Alle medewerkers hebben inmiddels hun draai gevonden in het mooie, moderne pand aan de Albatrosstraat. ,,Dit nieuwe pand is van alle gemakken voorzien. Onze Citroën-experts hebben hier niets te klagen. Alleen moet er nog wel een verbouwing komen om perfecte aansluiting te krijgen met de Citroën huisstijl. Maar met onze algemene Wensink-actie ‘Aangenaam vanuit huis’ maken we het nog makkelijker voor de klant om een afspraak te plannen. Ze kunnen zelfs online hun auto bestellen! Zo hoeven ze in principe de deur niet meer uit en kunnen wij de klant alsnog de service leveren die hij of zij van ons gewend is.”

Meer informatie: www.wensink.nl/emmen