Sylvia Schenderling exposeert schilderijen in Galerie Beeldbrengers

In Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum zijn tot en met zondag 27 september abstracte schilderijen en intuïtieve portretten te zien van Sylvia Schenderling uit Emmen.

Schenderling had al vroeg belangstelling voor kunst. Haar vader maakte kunstzinnige interieurobjecten uit smeedijzer. Schenderling is gaan schilderen toen ze verhuisde uit Den Haag en de rust in Drenthe vond. Ze heeft cursussen en masterclasses gevolgd, maar is hoofdzakelijk autodidact. Eigenwijs als ze is, wil ze haar inspiratie en ideeën vormgeven vanuit haar hart en intuïtie. Eerst ontstonden de abstracte schilderijen zoals de serie Memories from Atlantis. Later ging ze experimenteren met intuïtieve portretten met gemengde technieken. De perfectie loslaten geeft veel plezier in haar werk.

De expositie wordt op zaterdag 8 augustus om 14.00 uur geopend. Schenderling vertelt dan over haar werk. Belangstellenden zijn welkom, maar worden verzocht zich aan te melden. Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.beeldbrengers.nl