Wildlands Foto van de Week - 20

De Wildlands Foto van de Week komt dit keer van Natasja Tulp uit Dordrecht. Zij zag de jongste aanwinst van de zebrakudde met zijn moeder op de savanne staan en fotografeerde het stel. Met een mooi resultaat!

Beide steppezebra’s hebben dezelfde kijkrichting, de positionering van de boom erachter en zeker ook het dreigende wolkendek op de achtergrond maken dit een heel interessante plaat. Het zebrahengstje met de naam Yuhan is zes weken geleden geboren. Voor zijn moeder was het de eerste keer dat ze een jong kreeg en ze doet het heel goed!

Yuhan is het tweede zebraveulen in Wildlands dit jaar, want in mei werd er ook een merrie geboren. Samen met deze jonge merrie vindt Yuhan het elke ochtend weer leuk om de impala’s op te wachten als ze de savanne op gaan. Maar dat hij zo ondeugend is, zou je niet zeggen als je naar deze prachtige foto van Natasja kijkt.

Meedoen

Meedoen aan deze verkiezing? Mail jouw horizontale foto van minstens 1 MB - onder vermelding van volledige naam en woonplaats - naar: foto@wildlands.nl.