‘Wonderlijkste vakantiebestemming van 2020’ trekt 500 gasten in startweekend

Het eerste weekend van camping Tijdloos lokte zo’n 500 gasten naar het Ermerstrand bij Erm. „We zijn ontzettend blij en trots dat we op dit mooie terrein in deze prachtige omgeving onze camping hebben mogen realiseren.”

Dat zegt Carina Kornfeind, die creatief directeur is van ID&T. Het evenementenbedrijf uit Amsterdam is oprichter van bijvoorbeeld de dancefestivals Mysteryland, Sensation, Decibel en Defqon. De tijdelijke camping Tijdloos is open tot medio augustus. Het terrein omvat een slordige twintig hectare grond.

Tot rust

Activiteiten voor body, mind en soul staan er op het menu. Campinggasten kunnen meedoen aan workshops en lezingen volgen. Zij kunnen tot rust komen in de vorm van yoga, meditatie en sjamanistische ceremonies. ,,Alles op anderhalve meter afstand”, weet Kornfeind.

Het terrein is kleurrijk omgetoverd met licht- en kunstinstallaties en decorstukken van natuurlijke en gerecyclede materialen. Voor de culinaire liefhebbers is een duurzaam en gevarieerd aanbod beschikbaar. Kornfeind noemt Tijdloos een ‘out of the box’ idee. ,,Dit is de wonderlijkste vakantiebestemming van 2020 en totaal anders dan de festivals, die wij normaliter organiseren.”