Popfestival The Spy And The Butcher in Emmen doet maximaal honderd kaarten in de verkoop

De Grote Kerk in Emmen is zaterdag 5 september het toneel van de zevende editie van The Spy And The Butcher. Het festival voor nieuw aanstormend landelijk muziektalent, onder wie The Heck en Isa Zwart uit Emmen.

Aanvankelijk zou het festival plaatsvinden op zaterdag 30 mei, maar werd in maart vanwege de coronamaatregelen verplaatst.

Wat staat er op het programma?

Same Old, Aafke Romeijn, PAX The Humanoid (rapper bekend van The Kyteman Orchestra) en Moonradio treden ‘s middags tussen 14.00 en 17.15 uur op.

‘s Avonds is het vanaf zeven uur de beurt aan achtereenvolgens Isa Zwart (met band), Froukje, The Heck, EUT en Personal Trainer.

In verband met de ruimte en de geldende coronamaatregelen zijn zowel voor het middag- als het avondprogramma maximaal vijftig toegangskaarten te koop voor 10 euro per stuk.

Deze bands stonden ooit op The Spy And The Butcher

The Spy And The Butcher beleefde in 2014 haar vuurdoop in muziekcafé Hessl’n in Wachtum, waarna het festival voor een paar edities verkaste naar zaal Melody in Barger-Oosterveld. Sinds 2018 is de Grote Kerk in Emmen de vaste plek. Inmiddels landelijk doorgebroken bands als The Silverfaces, Orange Skyline, Yuko Yuko, The Great Communicators en Paceshifters speelden ooit op het festival.

Meer informatie over het festival en de kaartverkoop staat op de website van The Spy And The Butcher.