Tiny Bos-Fuhler uit Barger-Oosterveld krijgt lintje voor ruim halve eeuw vrijwilligerswerk

Voor ruim vijftig jaar vrijwilligerswerk is Tiny Bos-Fuhler uit Barger-Oosterveld benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Zij kreeg de koninklijke onderscheiding woensdag uit handen van burgemeester Eric van Oosterhout.

Bos-Fuhler haar vrijwilligerswerk kent een lang verleden. Vanaf 1965 is zij bestuurslid bij dorpshuis De Barnstee, waar zij tot 2010 het gezicht was. Daar deed ze niet alleen bestuurstaken, maar werkte ze ook actief mee. Zo verzorgde ze bij jubilea, verjaardagen en andere feesten de bediening, de afwas en schoonmaakwerkzaamheden.

Van bestuurslid bij de seniorenvereniging tot het ophalen van oud papier

In 1995 werd ze bestuurslid bij seniorenvereniging Barger-Oosterveld. Daar verzorgt ze activiteiten voor senioren zoals de spellenmiddag, de paasmiddag, het jaarlijkse uitje, gezellige middagen en de kerstmiddag. Ook regelde ze de catering, muziek, prijzen voor de verloting en vervoer voor het jaarlijkse uitje.

Verder zette zij zich in voor de Dorpskrant van Barger-Oosterveld, organiseerde ze activiteiten als lampionnenoptocht, Palmpasenoptocht, regelde ze het ophalen van het oud papier voor de St. Gerardusschool en was ze leidster bij de jeugd van de wandelvereniging.