Kijkdag van nieuwe kavels in de wijk Delftlanden in Emmen is geheel coronaproof in campingstijl

Wie aast op een kavel in de wijk Delftlanden in Emmen kan komende zaterdag terecht op een tot camping omgebouwde bouwlocatie.

Dat is een initiatief van projectontwikkelaar HK2.

,,Op camping Delftse Hof verrijzen zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur een camping met een jeu-de-boulesbaan, een badmintonveld, tuinstoelen en een tent als ontvangstruimte: aan alles is gedacht”, zegt Robert Holtkamp. ,,Zo kunnen we mensen coronaproof in de buitenlucht ontvangen en hebben potentiële kopers de unieke gelegenheid om hun droomkavel alvast uit te proberen.”

Bouw eerste woningen start in november

De bouw van de eerste fase van woningen rondom de Marjoraantuin in het hart van de wijk start in november, zegt Holtkamps collega Hans Kloosterman. ,,Op dat besluit reageren best veel mensen op die, nu we zeker weten dat we gaan starten, graag een woning willen kopen. Om die mensen de kans te bieden om op hun droomkavel vast eens de tuinstoelen buiten te zetten, lijkt ons geweldig.”

In totaal verrijzen 37 woningen in Delftse Hof. De nieuwe eigenaren kunnen aan het einde van de zomer van 2021 verhuizen naar hun nieuwe huis.