Dedoles opent eerste Nederlandse winkel in Emmen

Dedoles opent op 1 juli haar nieuwste winkel in Emmen. In een aantal Europese landen is de winkel, die vrolijke sokken, ondergoed en t-shirts verkoopt, succesvol. De nieuwe winkel in Emmen is de eerste vestiging van Dedoles in Nederland.

Dedoles is een van oorsprong Slowaaks merk en verkoopt artikelen van haar eigen merken Dedoles en Good Mood. Het assortiment bestaat uit sokken met honderden verschillende printjes en daarbij passend ondergoed en bovenkleding.

Cavia’s en zonnebloemen

Sjoerd Smeets van Dedoles: ‘Je vindt hier meer dan driehonderd verschillende sokken in allerlei thema’s. We hebben voor ieder wat wils: sokken met cavia’s, dinosaurussen, bier of zonnebloemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in het assortiment. Het allerleukste aan onze sokken is dat het niet twee dezelfde sokken zijn, maar een perfect bij elkaar passend paar. Je kunt veel van onze sokken combineren met onze andere producten, bijvoorbeeld met een bijpassende boxershort.’

Ook effen

Naast de eigen ontwerpen verkoopt Dedoles ook Tom and Jerry sokken, Harry Potter ondergoed en Superman t-shirts. Voor wie liever geen gekke printjes draagt, heeft Dedoles tegenwoordig haar populaire sokken in effen kleuren beschikbaar. Het assortiment wordt deze zomer verder uitgebreid met onder meer een complete collectie badmode.

Op 1 juli om 10.00 uur opent de Dedoles winkel aan de Dalipassage 11 in Emmen haar deuren met een aantal openingsacties die tot 4 juli gelden.