DAN’s Entertainment is open tijdens de zomervakantie

DAN’s Entertainment in Emmen blijft open tijdens de zomervakantie. ,,Door alle coronamaatregelen hebben dansers heel lang niet kunnen dansen. Daarbij komt ook nog eens het feit dat veel vakantieplannen voor kinderen en jongeren niet kunnen doorgaan. Voor DAN’s Entertainment reden genoeg om te besluiten om in juli open te blijven”, aldus eigenaar Daniel Hamar de la Brethoniere.

Oorspronkelijk was DAN’s Entertainment een urban dansschool waar je les kon volgen in hiphop, streetdance, popping en locking. Maar het aanbod is inmiddels uitgebreid met andere dansstijlen zoals moderne dans, ballet en jazzdance.

Hamar de la Brethoniere: ,,Het gaat goed met onze dansers. Afgelopen drie jaar hebben wij op het hoogste niveau meegedaan aan hiphop danswedstrijden tijdens het EK en WK.  En dat leverde mooie prijzen op voor de dansteams. Maar we zijn er uiteraard niet alleen voor gevorderde dansers. Voor elke leeftijd is er een leuke dansstijl en iedereen is van harte welkom ins onze studio."

Voor meer informatie en het rooster: www.dans-entertainment.nl . Bellen voor meer informatie over de lessen in juli kan naar 06.55323322.