Kester Autoservice in Emmen is verhuisd

CarXpert Kester Autoservice is verhuisd. Het Emmer bedrijf is sinds kort gevestigd aan de Roald Amundsentraat 28, dat ook wel bekend bestaat als het ‘autostraatje van Emmen’.

Aan deze straat bevinden zich meerdere autoservicebedrijven waarmee nauw wordt samengewerkt. Kester Autoservice is een merkonafhankelijk RDW erkend autobedrijf. De klant kan er terecht voor onder andere onderhoud, APK, (schade)reparaties en winterbanden.

Hoofdmonteur Raymond Steigenga: ,,Deze verhuizing is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We beschikken over een ruime en goed bereikbare werkplaats waar we iedereen prettig kunnen ontvangen. Ik nodig iedereen van harte uit om langs te komen voor een rondleiding en een bak koffie. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken werken wij op aanvraag met een haal- en brengservice. Tegen een kleine vergoeding halen wij uw auto desgewenst thuis of bij uw bedrijf op en brengen deze na de reparatie, keuring of onderhoudsbeurt weer terug. U heeft er geen omkijken naar!” Van maandag tot en met vrijdag staan de medewerkers van Kester Autoservice klaar voor advies, hulp en maatoplossingen voor de auto.

En er is een extra voordeel. Omdat een CarXpert autobedrijf met originele auto-onderdelen werkt en kennis heeft van alle type auto’s, behoudt de klant alle fabrieksgaranties.