Cosse Camper Adventure

Op camperreis in Nederland … waarom niet? Vanwege de uitbraak van het Corona virus mogen wij onze klanten momenteel niet meenemen op camper groepsreis buiten Nederland.

Door de nieuwe richtlijnen die gelden vanaf 1 juni a.s. zien wij een klein lichtpuntje en hebben wij de afgelopen weken nagedacht over een leuk en veilig alternatief. Wij hebben ons plan voorgelegd aan Veiligheidsregio Drenthe en wij hebben groen licht gekregen voor ons bijzonder en unieke concept!

Ik ben Maletha Cosse-Ophof, een rasechte Emmenaar en trotse Drent en samen met mijn partner Christiaan Cosse heb ik een reisorganisatie, genaamd Cosse Camper Adventure. Normaal gesproken organiseren wij kleinschalige camper groepsreizen in Amerika, Canada, Cuba, Nieuw-Zeeland, Kroatië, Schotland, Noorwegen, Oostenrijk, Italië en Duitsland. Daarnaast heb ik samen met mijn partner een unieke 8-daagse campertraining ontwikkeld voor mensen die weinig of geen camperervaring hebben. Tijdens deze 8-daagse camperreis ervaart de klant wat er allemaal bij het rijden en het reizen met een camper komt kijken en krijgen zij informatie over het technische gedeelte in en om de camper. Kortom: een aanrader voor iedereen die een camper wil uitproberen of t.z.t. wil kopen!

Zoals u wel zult begrijpen, zit ik momenteel noodgedwongen thuis, heb ik inmiddels alle camper groepsreizen t/m juli 2020 moeten annuleren en heb ik geen inkomsten uit mijn bedrijf. Daarom heb ik nagedacht over alternatieven en één daarvan is een kleinschalige 5-daagse individuele camperreis in Drenthe. Tijdens deze camperreis laten wij onze klanten kennismaken met onze directe woon- en leefomgeving in het rustgevende Zuid-Oost Drenthe.

Een tweede alternatief is het geven van een 3 uur durende camper rijvaardigheidstraining, zodat deelnemers het manoeuvreren met de camper op een leuke en ontspannen manier onder de knie krijgen, zodat ze veiliger en zekerder op reis gaan!

Klanten die gaan deelnemen aan de 5-daagse individuele camperreis Drenthe, één van de camperrijvaardigheidstrainingen of de 8-daagse campertraining steunen daarmee niet alleen ons bedrijf, maar er komen ook weer (meer) inkomsten voor de lokale ondernemers en onze partners en dat is hard nodig in deze crisis! Hierbij moet je denken aan musea, horeca gelegenheden, campings, lokale supermarkten, camperverhuurbedrijven.

Meer informatie over de 5-daagse individuele camperreis Drenthe vind u op onze website www.cossecamperadventure.com/reis/drenthe-5-daagse-individuele-camperreis-2020-2/
Meer informatie over de 3 uur durende camper rijvaardigheidstraining vind u op onze website www.cossecamperadventure.com/reis/camper-rijvaardigheidstraining-3-uur/

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06 – 51 60 93 06. 

Met vriendelijke groet,

Maletha Cosse-Ophof


Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA  NIEUW-WEERDINGE

06 – 51 60 93 06
info@cossecamperadventure.com
www.cossecamperadventure.com

Facebook: www.facebook.com/CosseCamperAdventure/
You Tube: wwww.youtube.com/user/CosseCamperAdventure
Instagram: www.instagram.com/maletha_cosse_ophof/