Bioscoop Kinepolis in Emmen opent op 1 juni weer de deuren

Bioscoop Kinepolis in Emmen opent op maandag 1 juni weer de deuren. Er worden maximaal dertig beezoekers per zaal toegelaten. Kinepolis heeft direct de ticketverkoop gestart voor alle voorstellingen tot en met 10 juni.

Volgens Kinepolis staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop en daarom worden diverse maatregelen genomen die in lijn zijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. Naast het maximale aantal van 30 bezoekers per zaal zullen de voorstellingen meer verspreid zijn over de dag. Alle betalingen vinden contactloos plaats en er wordt op toegezien dat alles vaker en extra goed wordt schoongemaakt. Op diverse plekken in de bioscoop wordt het publiek over de maatregelen geinformeerd. Nieuw voor Kinepolis is het vooraf online bestellen van je snacks en dranken.

Er worden verschillende films vertoond die voor de sluiting ook al in de bioscoop draaiden, maar die bezoekers wellicht nog niet gezien hebben. Het betreft films, zoals Bloodshot, De Beentjes van Sint Hildegard, The Invisible Man, 1917 en Bad Boys For Life. Voor families zijn er de films Onward en Sonic. Ook zullen er nieuwe films te zien zijn, zoals Wickie en het Magische Zwaard en The Hunt. Vanaf 8 juni gaat de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter in voorpremiére.

Tickets zijn te koop via www.kinepolis.nl of via de Kinepolis app.