Kamst Mode bedient ouderen

Heel langzaam komt het gewone leven weer een beetje op gang. De kinderen gaan weer naar school en het werk wordt weer opgepakt. Toch is het voor 70-plussers een spannende tijd. Kamst Mode is zich hiervan bewust en heeft de Kamst Thuis-catalogus bedacht.

Bas Kamst: „We merken dat een heel groot deel van onze doelgroep onze winkels weer bezoekt. De maatregelen die we hiervoor hebben genomen werken goed. Zo reinigt iedere bezoeker bij binnenkomst de handen en we maken de deurklinken en de pinapparaten regelmatig schoon. Gezien de grootte van onze winkels is afstand houden geen probleem. Toch merken we dat een deel van onze vaste klanten een bezoekje aan de winkel nog even uitstelt. Het gaat om de 70-, 80- en 90-jarigen die tot de risicogroep behoren. Voor een groot deel is dit ook een groep die minder snel onze webshop bezoekt. We hebben daarom alles op alles gezet om een heuse catalogus te maken.”

Fotograaf

Vanessa Kamst heeft de outfits uitgezocht, medewerker Geke Poffers van het filiaal in Hardenberg was fotomodel en vormgever Niels Kiewiet fungeerde als fotograaf. „Binnen twee weken was de catalogus klaar en heb ik 1000 catalogussen bij de doelgroep in de brievenbussen gestopt.” In de catalogus staan dertien outfits ter inspiratie; een overzichtelijk bestelformulier is meegeleverd. „Men kan de gewenste artikelen en maten aankruisen en het bestelformulier via de post retourneren.” Kamst Mode heeft voor een antwoordnummer gezorgd, dus een postzegel is niet nodig. „Wij bezorgen gratis tot aan de voordeur en pas als alles volledig naar wens is kan er per bank betaald worden. Het retourneren is ook gratis.”