Organisatoren evenementen verrast met versbox

De 4Mijl, Gouden Pijl, Hello Festival, C’est la Vie, Barrel Food Truck Fest en het Drenthe Loopfestijn. Zomaar een greep uit de evenementen die de zomer in Emmen elk jaar kleur geven, maar die door de coronamaatregelen dit jaar niet door kunnen gaan.

Om deze smaakmakers van de regio een blijk van waardering te geven, hebben medewerkers van Stichting Marketing Regio Emmen, bekend van ‘Emmen. Maak het mee!’, een versbox van Versmaak bij tientallen organisatoren van evenementen langsgebracht.

De uitagenda van de gemeente Emmen barst normaal gesproken uit z’n voegen, maar is de komende maanden vrijwel leeg. Een evenement organiseren gaat niet vanzelf, weet ook regiomarketeer Daniëlle van der Ark. ,,Daar gaat maanden en soms jaren voorbereiding aan vooraf. Met deze actie willen we laten zien dat we met de organisaties achter de evenementen meeleven en ook nu aan ze denken.”

In de versbox van Versmaak, een nieuw initiatief van meerdere Emmer ondernemers, zitten verschillende verse ingrediënten om thuis een restaurantwaardige maaltijd te maken. Een regionale chef-kok laat via een livestream zien hoe je de maaltijd bereidt. Meer informatie: www.versmaak.nl