Van deze periode gebruikmaken om veel bij te leren

Aangeboden door: VCA-cursus.com

Het coronavirus heeft de wereld nog steeds behoorlijk in de grip. Als jij ook thuiszit met wat meer vrije tijd dan normaal, dan kun je deze periode gebruiken om allerlei skills bij te leren. En veel van die nieuwe vaardigheden of extra kennis, kun je gemakkelijk online leren. Wij lijsten graag enkele mogelijkheden voor u op.

SEO leren

Als u nu uw eigen blog beter wilt laten ranken, een online shop wilt beginnen of gewoon graag meer te weten komt over hoe zoekmachines webresultaten ranken, dan is bijleren over SEO een goed idee. SEO-kennis hebben is iets dat altijd goed staat op elk cv. MOZ, een van de bekendste websites over SEO, heeft ook een MOZ Academy waar SEO-cursussen normaal een stevige duit kosten. Tot 31 mei kunt u echter met de code ‘wegotthis’ alle cursussen gratis aanschaffen. Van keyword onderzoek tot een technische SEO audit, met deze cursussen leert u alles over SEO! 

Leren veilig werken

Denkt u eraan om van baan te wisselen? Lijkt het u wel wat om bijvoorbeeld te solliciteren voor een baan als bouwvakker of houtbewerker? Dan is het belangrijk dat u weet hoe u veilig kunt werken. Als u bijvoorbeeld als ZZP’er wilt solliciteren, dan is het een groot pluspunt als u meteen een certificaat kunt voorleggen waarmee u bewijst dat u de veiligheidsregels kent en kunt toepassen. Dat kan door online een VOL VCA Emmen cursus te volgen. Aan de hand van duidelijke filmfragmenten leert u alles wat u moet weten. Eens de examenlocaties weer openen, kunt u uw VCA VOL examen afleggen in Emmen, bij u in de buurt. Handig, toch?

Meer studeren

Wist u dat u momenteel ook cursussen van grote universiteiten zoals Harvard en Yale kunt volgen? De site coursera.org biedt momenteel verschillende cursussen gratis aan. Van leren over de financiële markten tot leren over de wereld van morgen, het aanbod is super uitgebreid. Voor een kleine meerprijs kun je vaak na de cursus een certificaat kopen. Dit staat dan weer mooi op uw cv. 

We hopen dat u tijdens deze tijd wat kunt bijleren en uiteraard dat u veilig blijft!