Ook WijkklikEmmerhout is geveld door het coronavirus

Van de ene dag op de andere moesten we zoals zoveel clubs onze activiteiten stoppen. Activiteiten, zoals het leren werken met computer en telefoon, foto’s maken en overzetten, mailen, werken met DigiD, whattsappen, skypen en ga maar door.

In deze tijd zijn vooral ook de laatste twee in trek bij veel mensen vanwege de mogelijkheid tot “beeldbellen”.  Je kunt elkaar spreken, maar tegelijkertijd ook zien op je telefoon, tablet of computer. Soms is dat heel erg fijn.

Wanneer de strenge eisen wat minder worden, zullen we alles in het werk stellen om weer te kunnen beginnen met u te helpen om weer wat beter te worden met de telefoon, tablet of laptop.  Er zijn heel veel leuke en mooie dingen te doen en te bekijken op deze apparaten, maar je moet wel weten hoe het werkt.  Het is een heel fijn gevoel, wanneer je merkt: Ja, hoera, ik ken het nu.

Ook kunnen we u nu al wat helpen met uw vragen.  Alleen moet u wel “een beetje”  afweten van de computer of telefoon, want anders lukt het meestal niet. 

U kunt ons bereiken op de websites:  www.wijkklikemmerhout.nl  of www.emmerhoutspringlevend.nl

Voor cursusvragen of workshops kunt u bellen met 06-41720168 en voor computervragen met 06-54393916.

We willen zo snel mogelijk weer starten met onze activiteiten, de cursussen op de dinsdagen en donderdagochtenden, maar ook onze inloop momenten op de maandagmiddag en de donderdagmiddag. Houdt u onze websites in de gaten en ook de berichten in krant.  Wanneer scholen weer mogen beginnen zullen wij dat ook wel kunnen doen,  denken we. Natuurlijk houden we ons ook aan de afspraken van 1.5 m afstand houden en de hygiëne van handen ontsmetten enzovoorts.

Ons nieuwe adres is:  De Schanskuil, de Schanswal 10, 7823 TJ Emmen

Telefoon cursussen en workshops:  06-41720168