Zwanger in corona-tijd?

Ook in deze periode kun je de drie ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep (in Stadskanaal, Hoogeveen en Emmen) veilig bezoeken voor een controle. Daarnaast is bevallen in Emmen gewoon mogelijk. Geen reden dus om je daar ongerust over te maken. Als je je zorgen maakt over je eigen gezondheid of die van je baby, neem je - net als anders - contact op met je verloskundige of gynaecoloog.

Dit bericht is afkomstig van Treant Zorggroep.

Goed om te weten: onze voorlichtingsbijeenkomst op 20 april gaat NIET door. Gelukkig hebben we onze voorlichtingsfilm ‘Bevallen bij Treant’. Deze video laat zien hoe een opname voor een bevalling bij ons in het ziekenhuis gaat. Roept de video vragen bij je op? Mail dan gerust naar voorlichtingsavond.zwangeren@treant.nl. Dan krijg je binnen enkele dagen een reactie van ons. Let op: dit mailadres is niet voor acute vragen. Daarvoor neem je direct contact op met je verloskundige of gynaecoloog.

Mocht je qua zwangerschapsduur nog de ruimte hebben om je op te geven voor de voorlichtingsavond van 15 juni, dan ben je natuurlijk op die avond van harte welkom (mits toegestaan volgens RIVM-richtlijnen).