Klant kan online producten kopen bij lokale winkeliers dankzij Delivery Ninja

Klanten kunnen dankzij de website deliveryninja.nl online producten kopen bij de lokale winkeliers. Met een eenvoudige klik kunnen mensen een winkel selecteren en vervolgens het gewenste product kopen. De gekochte producten worden vervolgens thuisbezorgd. De website is ontwikkeld door het Emmer softwarebedrijf Digital Brain.

,,Boodschappen doe je vaak wekelijks bij de supermarkt. De rest bestel je online bij de grote webshops. Dat merkt de lokale middenstand. In winkels komen nog nauwelijks klanten. Aan de andere kant is ‘Koop uw boodschappen en producten bij de lokale winkeliers’ een veelgehoorde kreet, maar met de huidige intelligente lockdown niet eenvoudig om te doen”, aldus initiatiefnemer John Pals.

,,Hoe kan het mooier? U koopt bij de lokale winkelier en neemt alle veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus in acht. U heeft uw producten in huis, de lokale winkelier behoudt zijn inkomsten en wij behouden samen onze mooie winkelstraten."

Digital Brain biedt haar diensten via Delivery Ninja gratis aan. ,,De winkelier hoeft er niet voor te betalen om zijn producten op de website te zetten en de klant betaalt alleen bezorgkosten die in z’n geheel naar de bezorger gaat."

Pals zegt dat belangstellenden zich aan kunnen melden als bezorger. ,,Iedereen die zichzelf aanmeldt levert een nuttige bijdrage door bijvoorbeeld bestellingen af te leveren bij ouderen." Delivery Ninja begint met een beperkt aantal winkels in Emmen, maar dat zullen er snel meer worden.