Verbouwde Coop Johan Jongman is weer open

Coop Johan Jongman in Schoonebeek heeft woensdagochtend zijn deuren heropend. De supermarkt heeft een interne verbouwing ondergaan, waarbij de volledige versafdeling vernieuwd is.

De aardappelen, groente- en fruitafdeling en de broodafdeling hebben een totaal nieuwe indeling, inventaris en styling gekregen. Er is ingespeeld op meerdere en andere eetmomenten. Op de groenteafdeling een compleet nieuw aanbod aan vers fruit- en saladebakjes toegevoegd om gezond te snacken of als bijgerecht bij lunch of diner. Daarnaast is er een aparte koeling voor verse maaltijdpakketten. Zelf gezond én lekker koken met alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden in één pakket is de trend van 2020.

Ambachtelijke slagerij

Op de broodafdeling is een assortiment deegstukjes toegevoegd. Dat zijn broodjes die op andere wijze gebakken worden, waardoor deze luchtiger zijn en een dunnere, krokantere korst hebben. Op de vleesafdeling wordt geen voorverpakt aangeleverd vlees meer aangeboden. Het is een ambachtelijke slagerij geworden waar het rund- en varkensvlees vers gesneden wordt. Deze afdeling is voorzien van nieuwe actiekoelingen en heeft een frisse restyling ondergaan. Klanten kunnen voor sigaretten, zelfzorgmedicijnen, batterijen, scheermesjes en tandpasta terecht bij de servicekassa.

Ondernemer Johan Jongman: ,,We hebben met ons team de afgelopen dagen ontzettend hard gewerkt. Soms was het echt afzien, maar het resultaat is nóg mooier dan ik verwacht had! We hebben met elkaar een prachtige winkel neergezet waarmee we onze klanten goed kunnen bedienen en ze het dorp niet uit hoeven.”