Musical ‘Verliefd op Ibiza’ in het Atlas Theater

Van het witte doek naar het theater: 'Verliefd op Ibiza'. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn. Het publiek reageert enthousiast op deze feelgood musical.

Toeschouwers zijn met name onder de indruk van Johnny Kraaijkamp die de rol van Karla, de transgender en oma van het gezin, vertolkt. Op zaterdag 7 maart is deze feelgood-musical te zien in het Atlas Theater in Emmen. Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden en op het zonnige Spaanse eiland zelf.

Een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen.

Ladies Night

Het theater wordt om 19.00 uur getransformeerd als een waar walhalla voor vrouwen. Bij binnenkomst ontvang je een feestelijk welkomstdrankje en kun je heerlijk shoppen bij de verschillende stands van plaatselijke ondernemers. Er is voor iedereen wat wils! Er staan stands met sieraden, cosmetica, kleding, verzorgingsproducten en meer! Daarnaast worden er heerlijke hapjes en drankjes bereid door een chef-kok.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Voor meer informatie en tickets: www.atlastheater.nl