Erwin Wolting uit Coevorden is de beste Mitsubishi-monteur van Europa

Erwin Wolting uit Coevorden is uitgeroepen tot de beste Mitsubishi-monteur van Europa. De technicus van Mitsubishi-dealer Auto Palace in Emmen eindigde als winnaar bij de European Technician Contest 2020.

De Technician Contest is een evenement van Mitsubishi Motors Europe waarbij de winnaars van de nationale competities met elkaar de strijd aangaan. Achttien deelnemers streden om de overwinning in de Europese finale, die vorige maand bij het Europese Training Centrum van Mitsubishi Motors in Nieuwegein werd gehouden.

Tijdens de zenuwslopende en intensieve finale vol praktijkopdrachten presteerde Wolting het beste op alle onderdelen. De jury benoemde zijn enorme vak- en productkennis en doelgerichte werkwijze als ‘opmerkelijk’. Met zijn overwinning is Wolting verzekerd van deelname aan de prestigieuze Global Service Skills Contest, de wereldfinale die in Japan plaatsvindt.

Vorig jaar behaalde Wolting de eerste plaats van Nederland bij de Technician Contest Nederland. Daarmee verzekerde hij van deelname aan de European Technician Contest 2020 in Nieuwegein.