Creativo Care tovert de glimlach terug

Aangeboden door: Creativo Care

Creativo Care is niet alleen de plek waar vraag en aanbod uitstekend worden samengebracht. Het is ook de salon waar klanten weer met een glimlach op het gezicht vertrekken wanneer het kapsel volledig in ere is hersteld.

Waar de reden van een bezoek zo nu en dan gevoelig ligt, doen de medewerkers er alles aan om het beste in iedereen naar boven te halen legt Creativo Care-haarwerkspecialiste Liane Mestemaker uit.

,,Soms heeft haarverlies een medische achtergrond en soms is stress/hormonaal de reden waarom mensen contact met ons zoeken, maar beide groepen proberen we ze goed mogelijk verder te helpen. Het aanmeten van een haarwerk is precisiewerk en wij zullen dan ook de tijd nemen om de ideale pasvorm te realiseren. Wij zorgen ervoor dat het haarwerk goed bij de gezichtsvorm past en qua kleur en haartype ook perfect aansluit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen onze haarwerken de hele dag gedragen worden met optimaal comfort.’’

De salon is gespecialiseerd in de creatie van maatwerk haarwerken. Wilt u kwaliteit en goede service? Laat uw haarwerk dan maken door Creativo Care, want de medewerkers hebben altijd speciale aandacht, omdat het niet enkel en alleen draait om het haarwerk zelf legt Mestemaker uit.

,,Wie voor het eerst een pruik wil gaan dragen heeft veel vragen. In een intakegesprek nemen we alle tijd om al deze vragen te beantwoorden. We luisteren naar wensen en geven uitleg over onze werkwijze. Ook zoeken we uit in hoeverre een haarwerk door de zorgverzekering vergoed wordt, want in heel veel gevallen is dat gewoon mogelijk. Wanneer iemand een haarwerk op medische indicatie aanschaft, hebben onze klanten via hun zorgverzekeraar recht op een basisvergoeding en eventueel een aanvullende vergoeding. Wij doen er alles aan om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden en heten iedereen van harte welkom.’’

Creativo Care
Stationsplein 5
7811 GW Emmen
Tel. 0591-714725
e-mail. info@creativocare.nl
Internet. www.creativocare.nl