Coop Johan Jongman wordt verbouwd

Coop Johan Jongman aan de Europaweg in Schoonebeek wordt binnenkort verbouwd. Om de consument te kunnen blijven verrassen en optimaal te kunnen blijven bedienen, wordt hard gewerkt om de winkel weer ‘up-to-date’ te maken volgens de meest recente ontwikkelingen en in de stijl ‘Coop 2020’.

De verbouwing vindt plaats op maandag 9 en dinsdag 10 maart, waarna de vernieuwde supermarkt op woensdag 11 maart zijn deuren weer opent. De versafdelingen aardappelen, groente en fruit, en brood krijgen een totaal nieuwe indeling, inventaris en styling. Er wordt ingespeeld op meerdere en andere eetmomenten, zoals meer afbakbroodjes en creatieve eettips, die wekelijks variëren. De vleesafdeling wordt opgefrist en is inmiddels al overgegaan van voorverpakt naar een ambachtelijke slagerij waar rund- en varkensvlees vers gesneden en verwerkt worden. Daarnaast worden er diverse grillspecialiteiten bereid.

Bij de kassa’s heeft het bestelkantoor plaats gemaakt voor een servicecorner, waar producten als tabak, zelfzorgmedicijnen, scheermesjes en batterijen verkrijgbaar zijn. Ook ondergaat de winkel zowel van binnen als van buiten een restyling. Qua sfeer verandert de supermarkt met de seizoenen mee.

Heropening wordt gevierd met de klanten

Bedrijfsleider Robin Fiegeland: ,,Namens het hele team van Coop Johan Jongman nodigen wij u van harte uit om op woensdag 11 maart naar de winkel te komen om de heropening samen met ons te vieren.” Van 11 tot en met 15 maart krijgen de eerste honderd klanten van die dag bij besteding vanaf 25 euro respectievelijk een eigen gebakken appeltaart, droge worst, een bosje tulpen of een Coop boodschappenkrat. Op vrijdag kunnen de klanten op vertoon van de kassabon (vanaf 35 euro) tussen 10.30 en 17.30 uur een heerlijk vers gebakken bakje kibbeling ophalen bij Vishandel Thijs, die elke vrijdag bij de Coop staat.