Vijf vrienden houden muziekavond in 't Brughuus in Valthermond

VALTHERMOND Het aftellen is begonnen voor de vrienden Jonny Berends, Dennis Döpp, John Scholte Albers, Wolter Gritter en Gert Baas van Stichting Five Valthermond.

Op zaterdag 21 maart wordt een muziekavond gehouden in de sporthal van 't Brughuus.

Het evenement vindt voor de zesde keer plaats. Het affiche vermeldt deze keer een optreden van De Rockstieren. De band uit Klazienaveen is van alle markten thuis: van feestmuziek tot rock'n roll klassiekers. En nog veel meer.

Diskjockey Gert Woering zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Het festijn begint om 21.00 uur. Een toegangskaartje kost 7,50 euro in de voorverkoop. Aan de kassa moet 10 euro worden betaald. Tickets kunnen worden gereserveerd via five@ziggo.nl

"Het wordt elk jaar drukker", weet woordvoerder Jonny Berends. "Vorig jaar zijn ruim 500 kaartjes verkocht en ook nu loopt de voorverkoop op rolletjes. Er is plek voor maximaal 800 bezoekers. Mede dankzij de financiële ondersteuning van een aantal sponsors kunnen we de prijs van het entreebiljet laag houden. Hartstikke fijn, want we willen namelijk een laagdrempelig muziekfeest houden."

Disco avond voor de jeugd

In opmaat naar de feestavond wordt vrijdag 20 maart voor de eerste keer een disco avond gehouden voor kinderen tot en met 15 jaar. Het feest met muziek van DJ Gert Woering is van zeven tot elf uur en de toegang is gratis.

Vrijkaarten

Lezers van de krant maken kans om een setje van twee vrijkaarten te winnen. Stuur voor vrijdag 6 maart uiterlijk 20.00 uur een mail naar vrijkaarten@ndcmediagroep.nl

Vermeld in ieder geval naam, adres en woonplaats. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Paul Abrahams