Bakkerij Kalkdijk opent vestiging in Dalen

Dalen - Bakkerij Kalkdijk opent vanochtend de deuren van de nieuwe vestiging aan de Waag in Dalen. In het pand was tot voor kort Echte Bakker Eising gevestigd.

Ruim een maand geleden werd bekend dat Bakkerij Kalkdijk de winkel van Eising in Dalen overneemt. Aangezien Herk-Jan en Linda Westerhof van Echte Bakker Eising een stapje terug doen en Bakkerij Kalkdijk in de bakkerij over voldoende capaciteit beschikt om uit te breiden, was de deal vlot beklonken. ,,Al jaren hebben wij een goede verstandhouding met Bakker Eising. Als onze bakkers in de nacht ingrediënten tekort komen, kloppen we makkelijk bij elkaar aan", aldus Henry Bosch, samen met Ageeth Bosch-Kalkdijk de eigenaren van Bakkerij Kalkdijk. ,,Eising levert ook goede kwaliteit en daar doen we graag ons voordeel mee. Er gaan dan ook brood- en banketbakkers van Eising mee over naar onze bakkerij." De samenwerking met Echte Bakker Eising blijft ook in de toekomst bestaan.

Ageeth Bosch-Kalkdijk vult aan: ,,Naast de bakkers nemen wij ook winkelpersoneel over en niet te vergeten; de fijnste recepten. We zijn al weken aan het testen en proeven. Wij nodigen klanten uit in een nieuw smaakpanel plaats te nemen om ons te voorzien van ideeën, inspiratie en feedback. Denkbaar is dat dit panel eens per kwartaal nieuwe producten of wijzigingen in het assortiment proeft en beoordeelt."

Klanten worden vandaag getrakteerd in de nieuwe bakkerswinkel in Dalen. Daarnaast worden bewoners in Zorgcentrum Selkersgoorn verrast op heerlijke taart.