Tankstation TanQyou opent in Schoonebeek

Tankstation TanQyou opent op zaterdag 22 februari aan de Europaweg 153 in Schoonebeek. Speciaal voor de officiële opening kunnen klanten die dag tanken met korting.

Daarnaast maken de klanten met het tanken ook kans op een periodieke prijzenpot. Tussen 12.00 en 17.00 uur tankt de klant met 20 eurocent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Daarnaast maakt iedere tankende klant kans op een midweek of weekendje weg in een vakantiehuisje op een RCN vakantiepark.

In 2015 is TanQyou vanuit Friesland begonnen met een eigen tankstation formule. Het doel van TanQyou is om hiermee alle zaken omtrent autorijden weer leuk te maken. Ondanks dat TanQyou onbemande tankstations heeft, wordt het tanken aan de pomp weer persoonlijk gemaakt.

Touchscreens

Dankzij de touchscreens op de pomp kan de klant zich registreren als My TanQyou gebruiker. Wanneer de klant dan een volgende keer bij één van de TanQyou stations komt, wordt de My TanQyou gebruiker herkend en begroet bij voornaam.

Tankbonnetjes zijn niet meer nodig, want alle tanktrans-acties worden digitaal opgeslagen in het account van de gebruiker. TanQyou zorgt ervoor dat het tanken weer leuk en persoonlijk wordt doordat iedere klant kans maakt op een periodieke prijzenpot. Elke getankte liter telt hierbij als een lot en op die manier maken de klanten kans op grote prijzen.