'Captain' Henk Kuipers paradeert bij rechtszaak in T-shirt uit eigen kledinglijn (al durft hij opdruk Bad Standing kennelijk niet aan)

Voormalig No Surrender-voorman Henk Kuipers maakte dinsdag in de rechtbank van Groningen een opvallende entree. De Emmenaar stond voor de rechter in een shirt van zijn eigen kledinglijn.

Kuipers droeg een zwart T-shirt met de opdruk 'Karma' in witte letters. De achterzijde van het shirt is bedrukt met een groot logo van Captain Henk. De voorman had ook kunnen kiezen voor het shirt met de opdruk 'Bad Standing', maar zulks lag in de rechtbank wellicht iets te gevoelig.

Kuipers ontwikkelde de kledinglijn in afwachting van de uitspraak van zijn proces. De Drent wil een en ander aan de man brengen onder het label Captain Henk. Kuipers' zoon Alec is in de webwinkel een van de mannelijke modellen. Vrouwen lijken er evenwel bekaaid van af te komen.

Captain Henk-whiskey

Kuipers richt zicht zich vooral op de verkoop van t-shirts, hoodies en sweatshirts. Hij liet eerder aan Panorama weten dat hij zijn webwinkel binnenkort wil uitbreiden met Captain Henk-whiskey en Captain Henk-gin.