Damask Vocal Quartet speelt in concertboerderij Onder de Linden

Valthermond - Het Damask Vocal Quartet speelt op vrijdag 21 februari in concertboerderij Onder de Linden in Valthermond.

De Amerikaanse sopraan Katharine Dain, de Franse mezzo-sopraan Marine Fribourg, de Britse tenor Guy Cutting en de Canadese bariton Drew Santini werken sinds 2014 vanuit Nederland samen als het vocaal kwartet Damask. Daarnaast treedt in Valthermond de Franse pianiste Flore Merlinde aan. Damask brengt stukken van onder andere de cd 'Oh schöne Nacht’ ten gehore, die onlangs werd opgenomen in de concertboerderij in Valthermond.

Het kwartet was onder andere te beluisteren op De Nationale Opera lunchconcerten, Muziek in het Zevenbruggenkwartier, Ouderkerk Muzikale Herfst, Westerkerk Cantatediensten en de Operadagen Rotterdam. Pianiste Flore Merlin is lid van het Nuori Trio, Arto Duo en Zoltan Duo en werkt met het vocale kwartet van Anne Le Bozec en Damask. Ze behaalde diploma's aan de conservatoria van Parijs, Brussel en Helsinki in piano, fortepiano, vocale begeleiding en opera-coaching.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden besteld via www.klassiekintveen.nl/ of telefonisch 0591-549393.