JC Kliniek maakt resultaat zichtbaar

Aangeboden door: JC Kliniek

JC Kliniek maakt resultaat zichtbaar. MKA-chirurg Jurjen Schortinghuis en esthetisch arts Mark Contini zijn de gezichten achter de kliniek die onlangs een succesvolle start maakte aan de Boermarkeweg 44C in Emmen.

De kliniek bevindt zich recht tegenover het ziekenhuis waar Schortinghuis en Contini eveneens nog werkzaam zijn. Schortinghuis is mond-, kaak- en aangezichtschirurg, terwijl Contini zich bezighoudt met cosmetische geneeskunde. De krachten werden een aantal jaren geleden gebundeld en dat leidde uiteindelijk tot de oprichting van JC Kliniek.

,,We kwamen allebei op het spoor van botox en fillers, twee behandelingsmethoden die ons heel goed bleken te liggen en waar we ons in hebben geschoold door middel van diverse opleidingen en cursussen’’, vertelt Schortinghuis. ,,Mark houdt zich vooral bezig met de injectables, ikzelf leg mij toe op de cosmetische chirurgie. Wij bieden alleen behandelingen aan die echt werken en resultaat geven. Zo heb ik in Milaan een speciale techniek geleerd om een ooglidcorrectie te doen, waarbij de resultaten mooier zijn dan de traditionele techniek die in Nederland wordt toegepast.”

Binnen de modern ingerichte kliniek staat de klant volledig centraal. De medewerkers doen er alles aan om de sfeer zo laagdrempelig mogelijk te maken en te houden legt Contini uit. ,,Wij proberen zo open mogelijk te communiceren en daarbij gaan de gesprekken lang niet altijd over de behandeling zelf. Hierdoor voelen mensen zich bij ons op hun gemak en dat is nodig om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Mensen moeten zich bij ons thuis kunnen voelen.'' Bij JC Kliniek kan men terecht voor de volgende behandelingen: ooglidcorrecties, botox, fillers, cryolipolyse en hifu. Nieuwsgierig wat JC Kliniek voor u kan betekenen? Breng gerust eens een bezoek. De medewerkers heten iedereen van harte welkom!

JC Kliniek
Boermarkeweg 44C
7824 AA Emmen
Tel. 0591-245999

06-24510888 (WhatsApp)

Internet. www.jckliniek.nl