Creativo Care: Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Emmen - Met de mediscope kan zichtbaar worden gemaakt hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is. Creativo Care in Emmen houdt op vrijdag 28 februari een speciale mediscope dag. Hierbij ontvangt de klant tussen 10.00 en 15.00 uur een gratis diagnose.

Liane Mestemaker en Roelina Prakken van Creativo Care zijn haarwerkspecialist. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de problematiek rond haar en hoofdhuid. Liane Mestemaker: ,,Na een opleiding van dermatologen en andere deskundigen kunnen wij met hulp van de mediscope de hoofdhuid goed in beeld brengen. De klant kan meekijken op een beeldscherm. Wij vinden het heel prettig dat wij op deze manier onze kennis weer door kunnen geven aan onze klant.”

Haar en hoofdhuid hebben het soms zwaar te verduren. Stress, ziekte, een gevoelige hoofdhuid, gebruik van verkeerde haar en hoofdhuid verzorging, het kan makkelijk leiden tot een geïrriteerde hoofdhuid, schilfers, haaruitval en dunner wordend haar. Mestemaker: ,,Dit kan leiden tot onzekerheid en zelfs depressies. We kunnen natuurlijk niet toveren, maar we kunnen echt heel erg veel. We gebruiken de modernste techniek voor een analyse van het haar en de hoofdhuid. Daarna maken we een behandelplan om haar en hoofdhuid te versterken. Ja, de hoofdhuid is daarbij heel belangrijk, want dat is de basis voor een gezonde haargroei, die moet je echt vertroetelen voor een goed resultaat.” Een afspraak kan worden gemaakt bij Creativo Care, telefoon 0591-714725.